KIT 2 POWERLINE EXTENDER WIFI AV200 300MBPS

KIT 2 POWERLINE EXTENDER WIFI AV200 300MBPS
Apasă imaginea pentru Galerie
  • Producători TP-Link
  • Cod produs: KOM0671
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • 318,71lei
  •  
  • Fără TVA: 267,82lei
+
-


Etichete: kit, powerline, extender, wifi, av200, 300mbps

Caracteristici esenþiale:

Extinderea rețelei dumneavoastră doar prin apăsarea unui buton - Butonul Clone WiFi simplificând configurarea WiFi și ajutând la construirea unei rețele unificate pentru casa dumneavoastră
Extinde conexiunea dumneavoastră de 300Mbps în zone ale casei sau biroului, în care până acum această conexiune nu putea fi realizată
Standardul HomePlug AV oferă viteză de până la 200Mbps pentru tranmisii de date, prin intermediul cablurilor electrice deja existente din casa dumneavoastră, fiind ideal pentru streaming-ul HD sau 3D și jocurile online
Produsul TL-WPA2220KIT, fabricat de TP-LINK extinde conexiunea dumneavoastră la Internet, în fiecare cameră a casei, folosind instalația electrică. TL-WPA2220KIT dispune de butonul Clone WiFi permițând o acoperire WiFi mărită, prin copierea automată a SSID-ul și parolei routerului dumneavoastră. În acest fel, TL-WPA2220KIT simplifică configurarea WiFi și face posibilă comunicarea fără fir în cadrul rețelei dumneavoastră.
Cu ajutorul butonului Clone WiFi care permite o acoperire mai mare, TL-WPA2220KIT poate copia automat numele rețelei wireless (SSID) și parola, emise de către router-ul dumneavoastră, doar prin apăsarea unui buton. După apăsarea butonului, puteți poziționa adaptorul powerline pereche oriunde doriți să dispuneți de o rețea realizată cu ajutorul unui fir sau wireless, iar apoi vă puteți bucura de noua rețea creată în casa sau în biroul dumneavoastră.
Cu viteza de până la 300Mbps, puteți extinde fără efort rețeaua WiFi prin intermediul cablurilor electrice deja existente și să transmiteți semnalul wireless pentru a fi captat de toate dispozitive WiFi aflate în diferite zone ale casei sau ale biroului dumneavoastră.
Puteți configura o rețea Powerline fără efort, în doar câteva minute folosind adaptoarul TP-LINK. În plus butonul Pair poate fi utilizat pentru securizarea sau administrarea mai multor echipamente Powerline, aflat în rețeaua dumneavoastră.

1. Introduceți adaptorul Powerline conectat la Internet în una dintre prizele din apropiere.

2. Conectați adaptoarele Powerline suplimentare la PC/Laptop/Televizorul Inteligent sau alte dispozitive, cu ajutorul unui cablu Ethernet sau WiFi - și GATA, ați terminat !

*Recomandare: Apăsați butonul Pair pentru securizarea rețelei și criptarea datelor.

Standarde ºi protocoale: HomePlug AV, IEEE802.3, IEEE802.3u, IEEE802.11b/g/n
Interfaþă: 1 port 10/100Mbps Ethernet
Tip conector: EU
Butoane: Pair, Reset, Wi-Fi/Wi-Fi Clone
Indicator LED: PWR, PLC, ETH, Wi-Fi/Wi-Fi Clone
Dimensiuni (l x L x H): 94×54×40 mm
Consum: < 6W
Acoperire: 300 metri prin circuitul electric

Tehnologie de modulaþie OFDM (PLC)
Criptare
Securitate Powerline: 128-biti AES
Securitate Wireless: Criptare WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK/WPA2-PSK

Cerinþe system: Windows 2000/XP/2003/Vista, Windows 7/8, Mac, Linux

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare