ROUTER TL-WR840N 300MBPS TP-LINK

ROUTER TL-WR840N 300MBPS TP-LINK
Apasă imaginea pentru Galerie
  • Producători TP-Link
  • Cod produs: KOM0523
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • 80,89lei
  •  
  • Fără TVA: 67,98lei
+
-


Etichete: router, tl-wr840n, 300mbps, tp-link

Rată de transfer wireless 300Mbps, ideală pentru aplicații sensibile la întreruperi și pentru aplicațiile de bază
Securitate wireless foarte simplu de realizat - doar prin apăsarea butonului WPS
Controlul lățimii de bandă pe bază de IP permite administratorilor să determine lățimea de bandă alocată fiecărui PC
Funcția WDS construiește o punte wireless pentru a extinde rețeaua dvs. wireless
Router-ul Wireless N 300Mbps TL-WR840N este un dispozitiv folosit atât pentru conexiuni prin fir, cât și pentru conexiuni wireless, conceput special pentru întreprinderi mici, dar și pentru rețeaua dumneavoastră de acasă. TL-WR840N atinge o performanță wireless ridicată, făcându-l ideal pentru streaming video HD, VoIP și jocuri online. De asemenea, butonul pentru Wi-Fi Protected Setup (WPS) asigură criptare de tip WPA2, prevenind atacurile survenite din afara rețelei.
TL-WR840N fabricat de TP-LINK este o soluție compatibilă cu IEEE 802.11b//g/n oferind viteză mare wireless. Bazat pe tehnologia 802.11n, TL-WR840N asigură utilizatorilor performanțe wireless de până la 300Mbps, aceastea acoperind cele mai importante nevoi pentru rețelele dumneavoastră de acasă, cum ar fi streaming HD, jocuri online și descărcarea fișierelor mari.
Clear Channel Assesment (CCA) evită în mod automat conflictele de canal utilizând funcția pentru selecție de canal liber și conștientizează avantajele oferite de canalul fix, sporind considerabil performanța wireless.
ÃŽn cadrul rețelei wireless, navigarea masivă pe Internet și downloadul agresiv care de multe ori lasă conexiunea dumneavoastră de acasa sau de la birou fără suficientă bandă. TL-WR840N are inclusă funcția IP QoS, care permite utilizarea optimă a lățimii de bandă și oferă controlul lățimii de bandă în cazul congestiei, prevenind abuzurile. ÃŽn acest fel, utilizatorii care dețin o rețea mică, primesc bandă suficientă, prevenind degradarea performanțelor rețelei de către aplicațiile non-critice.
Cu TL-WR840N chiar și utilizatorii neexperimentați pot realiza rețeaua proprie. Dispozitivul vine însoțit de un CD pe care se află Easy Setup Assistant care conduce utilizatorii prin procesul de instalare pas cu pas, ajutând la configurarea rețelei wireless cât și la securizarea acesteia.
Interfață:
- 4 porturi LAN 10/100Mbps
- 1 port WAN 10/100Mbps
Butoane:
- Buton WPS/Reset
- Buton Wireless Pornit/Oprit
- Buton alimentare Pornit/Oprit
Alimentare externă: 9VDC / 0.6A
Standarde wireless: IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b
Antenă: 2 antene interne
Dimensiuni (l x L x H): 182 x 128 x 35 mm

Nu sunt opinii despre acest produs.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Produse asemănătoare